Frakt
Vi skickar våra produkter inom Sverige och andra europeiska länder *. Det tillkommer en standardleveransavgift på 15 € för alla varor du beställer från oss (gratis frakt för beställningar över 200 €). Garanterad leveranstid är 1-3 arbetsdagar i Sverige och 3-7 kalenderdagar utanför Sverige.

Våra lager finns både i Sverige och utomlands. Vår speditionsavdelning använder information om dina varor och område för att ordna leverans av dina varor ordentlight inom den garanterade leveranstiden.

Vi levererar varor via internationell registrerad e-post och nationella (lokala) postoperatörer, vilket gör att vi kan leverera varor till din adress, servicepunkt eller brevlåda.

Ditt paket kan endast ha ditt namn och din postadress: vi nämner aldrig vår hemsida, artikeltyp eller namn på paketet, så din beställning är 100 % diskret och konfidentiell.

Vi tillhandahåller spårningsnummer inom 1-3 arbetsdagar efter att vi har skickat din beställning. Vi skickar ett e-postmeddelande med ditt spårningsnummer och en länk så att du kan övervaka leveransförloppet; men om du inte kan ge din e-post kan du kontakta vårt kundtjänstteam för att få de senaste uppdateringarna om din beställning.

Vår garantipolicy inkluderar en möjlighet till uppsägning om din beställning är ofullständig / inte kommer i tid / anländer i dåligt skick eller om produkter är ineffektiva. Om du också hade problem med din beställning inom tre månader efter leverans, vänligen kontakta vårt kundtjänstteam för att få det löst så snart som möjligt.